Supergod matigare smoothie


Har precis slängt ihop den här vackra smoothie på:  fryst broccoli, hallon, kvarg och keso som får bli frukosten imorgonbitti. Eftersom jag har tight med tid på morgonen då jag helst tar 40 min på mig att äta frukost, tänkte jag spara in lite på den tiden inför morgondagen. Då är jag dock också tidsoptimist och tror alltid att jag kommer hinna till skolan om jag åker 1 minut innan jag börjar. Värsta egenskapen jag har tror jag.

Ikväll tar jag ledigt från skolan och åker iväg med pappa för ett spinningspass. Det ska bli så fruktansvärt underbart att få svettas tills jag typ ångar (!!!!!)

En sommarprick i vintermörkret


Gaaah!!
Nu är det drygt 2 veckor kvar tills jag får gå runt såhär i sommarkläder och få en liten sol-touch  i 8 dagar på min svenska urbleka hy. Här har inte solen setts till på hur länge som helst vilket får mig att känna mig död utanpå. Behöver D-vitamin, och inte i piller-form. Ge mig ljus.  

Mini Julafton

 
 
 Hade Mini-Julafton i fredagskväll med tio stycken helt fantastiska tjejer som jag får lov att kalla mina bästa vänner. Det var så himla mysigt att ha dom här hemma. Fick inte så många bilder men bjuder på de få som togs.
 
 
 

Frida Johansson. Brinner för träning i alla dess former, helst tillsammans med pojkvännen eller bästavännen. Här kan ni läsa om just det och mycket mer!