Måndag

 
Bilder från förra helgen när vi var på roadtrip till Oskarshamn.


Tillbaka i skolan efter en riktigt orolig helg. Och tillbaka till bloggrutiner efter en hektisk vecka.

Avslutade min helg på bästa sett i alla fall, med mitt hjärta. Jag bakade scones och gjorde te till oss, så himla mysigt. Önskar bara att han inte åkte iväg långt, långt härifrån den här veckan för att jobba. Han kommer saknas.

Slog rekord  i sträcka igår förövrigt, 1,5 mil är det som gäller nu, är så stolt! Trodde aldrig att jag skulle orka så långt, eller att min kropp skulle orka det rättare sagt. För konstigt nog var jag knappt trött när jag kom till dörren efter 1 timma och 15 minuter, det var mest mina vader som tagit stryk och ville stanna.
Nog om det!

Är så taggad på den här veckan!


 

Söndag

 
 
han lämnade några skönheter på kameran, så söt! 


1,4 igår gick jättebra och jag är så nöjd!!  Kvällen slutade med att vi köpte 1,2 kg godis.. haha herregud så äckligt. 

Om någon timma kommer pontus och plockar upp mig så ska vi åka till oskarshamn till hans faster, men först, --> ut en sväng. 
 

KÄKAR TAGGTRÅD EN LÖRDAG

 
w


Idag ska jag springa 1,4 mil. Är nervös fastän jag inte har något att tävla emot eftersom jag aldrig har sprungit så långt innan, det ska bli sjukt kul iallafall, jag är så taggad jag kan bli!
Har varit uppe sedan halv sju (två timmar nu) och pontus ligger fortfarande och sover haha. Har fixat frukost och städat lite. 

Idag gjorde jag banan/choklad gröt för att få extra mycket kolhydrater, den blev supergod! 
Den innehåller havregryn, banan och kakao, så himla lätt att göra! 

Nu ska jag snart ut i (SOLEN!!!!!!!!!!!!) och springa. Hur underbart!?!?!?

Frida Johansson. Brinner för träning i alla dess former, helst tillsammans med pojkvännen eller bästavännen. Här kan ni läsa om just det och mycket mer!